Как да намерим подходящата кола под наем

0

Обикновено, когато търсим кола под наем, ние искаме тя да бъде представителна и на добра цена. Множество рент а кар компании предлагат автомобили, но често офертите излизат доста солено на потребителите. Ето защо, преди да посетите подобен тип фирма, е желателно да имате поне бегла представа, за онова което тя може да ви осигури като краен продукт.

Повечето рент а кар услуги са в близост до градските аерогари в дадена държава или пък до популярни хотели и ресторанти. Посещението ви, ще бъде свързано с разглеждане на каталози и автопаркове, където са съсредоточени всички превозни средства, които може да наемете.

Подходящата кола под наем се свързва с любима марка, модел и вид на автомобила. Ако цената е задоволителна, то останалата процедура е един обикновен оглед и създаване на договор. Съвременните възможности предвиждат и резервация на автомобили онлайн, което е допълнителна екстра, от която да се възползвате.

Всяка сериозна фирма предлагаща кола под наем, би следвало да има уебсайт. Вземете за пример http://irent.bg, чрез който ще попаднете на доста интересни оферти и промоции. Редом до комерсиалните предложения, са сложени услуги по трансфери и оперативен лизинг, заслужаващи вниманието ви.

Как преминава предварителния оглед на лек автомобил

Много от клиентите се плашат от процедурата по предварителен оглед на колата, която са избрали. Тук е моментът да споделим, че тази процедура цели да ви защити от евентуални обвинения за деформация по колата. За целта се създава приемно – предавателен договор, в който се описват всички детайли на превозното средство.

Вие полагате подписа си за това, че сте заварили колата в еди какъв си вид и следващата стъпка е превеждане на част от сумата по наема. Плащанията се извършват посредством кредитна карта, но някои компании предвиждат плащане в брой. Броени минути след въпросни предварителен оглед вие може да карате автомобила във въпросния град или село.

You might also like More from author

Provided by water damage columbus