Как да изглеждаме по-млади с красиви и естетични бижута

0

 

Съвременната мода има много лица, а когато тя се отнася за нежната половина от човечеството едва ли някоя жена ще остане равнодушна към предложенията и съветите на специалистите. Ето и една малка част от тях, навлизайки в „дебрите“ на красиво подбрания тоалет, съчетан с прекрасни бижута:

Неправилно съчетание в тоалета и бижутата може не само да развали визията, но и да създаде усещане за излишни килограми, че дори да състари.

За да не се стига до такива „абсцеси“ и максимално да избегнем това, предлагаме ви хитрини от ателието на специалиста:

  1. В избора и аранжирането на дрехи и бижута от значение е правилната комбинация в цветовете. Така, ако целта е да се постигне елегантен вид и изискана визия, то добре е да се насочим към тъмните нюанси. Черното е класика, елегантност и винаги удължава и изтънява визията. В случай, че може да си го позволите и за да не бъде прекалено тъмен тоалета ви, съчетайте го с красиви бляскави бижута. Предложенията за такива могат да са както с флорални мотиви, така и златни имитации, диамантени камъни и други, които събират овациите за добър вкус и усет. Винаги може да вмъкнете нотка позитивизъм и настроение с прецизното и качествено бижу, та макар то да се свежда единствено до колие и пръстен.
  2. Не по-малко в избора на дрехи остава правилото – деликатна женственост. Прекалено обемните и широки дрехи, отнемат от естествената женска красота. Ето, защо специалистите препоръчват  да се съчетават. Така например ако имате едра структура на тялото в бюста, то туника, тип прегърни ме, риза или блуза с по-широки форми, чудесно ще се допълни с малко синджирче под формата на колие, което да загатва за нежността на притежателката си. В случай, че избирате панталонът да е по-свободен, наблегнете на по-обемни или висящи обеци, пръстен и гривна. По този начин ще визирате на горната част от тялото си и ще загатнете за женствеността.

You might also like More from author

Provided by water damage columbus